Често задавани въпроси

Искам и аз! Как?Моите фотосесии са пътуване към теб самата - "фотосесии с душа". Колкото си по-открита, толкова по-силни стават снимките. Първата стъпка е намерението - да се покажеш. Разкажи ми през какво минаваш, на какъв етап в живота си, какво ти е важно да покажеш в този момент. Втората стъпка е да обсъдим идеята и да наместим детайлите. Какво си представяш - къде си, в какво си облечена, какво настроение излъчваш, какво искаш да оставиш в миналото и какво желаеш да привлечеш за в бъдеще? Кои цветове ти резонират, кой сезон е... Всичко това лежи в основната нишка на всяка индивидуална фотосесия.

Художествена фотосесия

Преживяване, в което наблягам на естетиката, стила и настроението. Участвам активно с идеи, локации и фино се свързвам с нуждите ти в този момент. Тук заедно и елегантно показваме и най-смелите ти мечти и им даваме криле. Отворена съм за всякакви идеи, за всички състояния. Нека смело се разгърнем!

"ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ ЖЕНИ"

Това е докосващо, луксозно преживяване, което носи специален оттенък. Мигове, в които се чувстваш като богиня. Снимки, в които потъваш. Позволи си да се видиш през моите очи! Нека заедно разкажем приказката на душата ти в този момент! За мен ще е удоволствие.

"МАЙКА И ДЪЩЕРЯ"

Това е специален проект, който лежи на сърцето ми. Специална локация и дейност, която ви свързва с женското начало. Тематични тоалети, които подбираме заедно. Час и половина, 30 висококачествени художествени кадъра, селектирани и обработени от мен, 350 лв. Един от тях ще бъде избран и ще участва в изложба към проекта. Същият ще получите в рамка. (За семейни фотосесии погледнете по-надолу).

Документална фотосесия

Мигове, които споделяш с любими хора и искаш да запазиш спомените за тях дълго време. Спонтанност, искрени усмивки, непринудени жестове. А аз тихо присъствам и улавям магията ви.

Кога?

За мен всеки сезон е специален. Лятото е диво и необуздано, есента е златна и прегръщаща, зимата е минималистична и много спокойна, а с пролетта вдишваме отново, с пълни гърди, приказни пастелни цветове. Когато и да избереш ще бъде специално!

Къде?

Има два варианта - единият е ти да дойдеш при мен и аз те водя по моите гори и планини, езера и морета. Във втория аз идвам при теб и ти ме водиш по твоите скали, върхове и долини.

А след това?

В рамките на два месеца ръчно подбирам и обработвам художествено всяка снимка. Предавам ги в пълен размер, подходящ за голямоформатен печат, чрез линк.
При желание за експресна доставка - до два дни от селектирането - + 100% от цената на пакета.
За бърза доставка - до седем дни от селектирането - + 50% от цената на пакета..

Предаваш ли сурови (.arw) кадри?

Не. Суровият файл е основата, на която се изгражда финалния художествен продукт на моята работа.

Пътуваш ли?

Да. При нужда, нощувката се покрива за сметка на клиента.

Колко време пазиш галериите?

Хубаво е да си ги копираш на поне две места. Аз ги пазя, понеже са част от портфолиото, но всичко може да се случи.

Мога ли да подаря фотосесия?

Моите снимки са трансформиращи и човекът, на когото искаш да подариш такова преживяване, трябва да е готов и да иска да бъде видян и заснет. За мен е важно хората сами да пожелаят да работят с мен.

Снимаш ли и друго?

Да - сватби, деца, продукти, отразявам събития. Интересувам се от красотата във всичките ѝ форми и бих се радвала да обсъдим твоите идеи!

Свържи се с мен

Ако имаш въпроси, погледни Често задаваните въпроси.


Можеш да се свържеш с мен и през Фейсбук страницата "Фотографиите на Йоана".